hbg

Een workshop voor ouder en kind

  • We starten de avond met het openen van de windrichtingen zoals de indianen dat doen. En we ervaren wat elke windrichting ons heeft te vertellen / leren.
  • Na de windrichtingen geef ik met allerlei instrumenten en met mijn stem een klankontspanning. Genieten van natuurklanken en thuiskomen bij jezelf. Deze klanken zullen je helpen om te voelen waar jij deze avond behoefte aan hebt.
  • Ook gaan we een fantasie-reis maken. Een fantasie-reis zoals de indianen/sjamanen het doen. Je ontdekt je eigen krachtplek of je krachtdier. Verlangens kunnen duidelijk worden en vragen kunnen een antwoord krijgen. Dit alles komt helemaal vanuit jouw innerlijk.
  • We sluiten (bij goed weer op het strandje of in de tuin) af met een vuurritueel, waarbij je je wensen, ideeen en verlangens aan het vuur mee kunt geven en kunt laten transformeren.

Hoe fijn is het om dit samen te doen? Met je kind / met je vader of moeder.

Ieder zijn eigen verhaal. Vanuit gelijkwaardigheid voor iedereen die erbij is. Ieder met zijn eigen wijsheid!
Laat het heerlijk over je heen komen en geniet ervan!

Ik vind het belangrijk dat we allemaal ruimte mogen voelen om onszelf te zijn. Daarbij is het fijn om te ervaren wat er in het moment nodig is voor jezelf. Samenzijn en samen genieten. Ik hoop dat er op deze avond voor ieder mag gebeuren wat er nodig is. Wat dat ook is. En: zorg goed voor jezelf. Wat heb jij deze avond nodig? (wil je tekenen, wil je luisteren, wil je muziek maken, wil je delen of juist niet).

De avond kan iets anders verlopen omdat iedere groep, iedere persoon, iedere avond iets anders nodig heeft.
Klik hier als je in wilt schrijven of meer informatie ontvangen.

*De kosten bedragen 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen (kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom). Inclusief limonade/thee/koffie en iets lekkers.

button 2

 

 

*Locatie: Driekoningenplein 8, 5221 BS 's Hertogenbosch.