hbg

Verjaardagsfeestje op maat !

Wil je een leuk verjaardagsfeestje, wat helemaal past bij je kind? Informeer eens bij Natuurlijkwijskind.

Wij kunnen een feestje op maat maken in samenspraak met je kind en met jullie ouders.

Het kan in huis, in je tuin, in de natuur in de buurt van jullie huis.

(Ik heb bescherming tegen de regen mocht het buiten zijn en onverwacht gaan regenen. Ook met regen kun je veel lol hebben samen. En zijn er mogelijkheden om samen bezig te zijn.)

foto verjaardagsfeestjeWil je een actieve verjaardag? Survivalen, spelen in de natuur, vuur maken, hutten bouwen, pijl en boog maken enzovoorts ... Hierbij kunnen wij jullie een prachtig feestje aanbieden.

Wil je een rustiger feestje? Een knutselmiddag, luisteren en spelen met instrumenten en klanken, tekenen, een visualisatie naar je krachtdier, koken/bakken boven het vuur of combinaties hiervan. Het is allemaal mogelijk.

Daarbij willen wij vermelden dat wij ruimte en vrijheid voor de kinderen heel belangrijk vinden. Dus willen wij graag van te voren overleggen met je kind en ter plekke ook ruimte inbouwen voor de kinderen om hun eigen hart te kunnen volgen.

In de afstemming voelen wij (binnen het afgesproken programma) wat er nodig is voor je kind en voor de groep die er op dat moment is.

En: jouw kind even helemaal in het zonnetje zetten!

Bel ons gerust eens voor informatie 06-46678452 of klik op onderstaande knop. Prijs in overleg en afhankelijk van de tijd en het aantal kinderen. Leeftijd vanaf 6 jaar.

button 2