hbg

Workshop Indiaan

Op zoek naar de indiaan in jou!

Workshop voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar die willen leven vanuit hun eigen wijsheid.

 

indianenlogoTrommelen,

Doen,

Zien,

Voelen, 

Dromen,

Plezier maken. 

 

Doel van de workshop

Het doel van de workshop is om kinderen in verbinding te brengen met hun eigen dromen en verlangens. Daardoor gaan ze hun eigenheid en kracht meer voelen, waarderen en ervaren. Door zelfacceptatie kan het vertrouwen en de veiligheid in zichzelf (en de wereld) vergroten.

Wie ben ik en wat gaan we doen?

sylviaIk, Sylvia, voel het verlangen om kinderen contact te laten maken met hun innerlijke kern. Tijdens mijn reis door Peru had ik een aantal ontmoetingen met indianen/sjamanen en werd geraakt door het respect waarmee zij omgaan met zichzelf en de natuur. Ik vind het waardevol om kinderen een ingang tot zichzelf te geven . Daarvoor gebruik ik indianenactiviteiten. Elke middag staat één van de 4 elementen- aarde, water, vuur en lucht centraal. Activiteiten die we gaan doen: creatief bezig zijn met materialen uit de natuur, schilderen, kleien, spel rondom een indianenverhaal, vuur maken, kennismaken met rituelen en een heuse despacho-ceremonie beleven!

Van groot belang vind ik dat er binnen ieder thema volop ruimte zal zijn voor elk kind om te kiezen en te voelen wat bij hem of haar past. 

Praktisch:

  • De groepsgrootte is maximaal 7 kinderen.
  • Locatie: Op een plek in de natuur rondom Den Bosch.
  • Kosten: € 85.

button 2